Pedagogisch consult in Leusden

Consult en advies van een pedagoog

Ik zet mijn ervaring als afgestudeerd pedagoge in mijn praktijk in Leusden in bij het als pedagoog begeleiden van:

  • hooggevoelige kinderen,
  • kinderen met sociaal-emotionele problemen,
  • kinderen met gedragsproblemen,
  • kinderen met leerproblemen,
  • kinderen met faalangst
pedagogie-leusden-amersfoort-coach-kindercoach-pedagoog
pedagoog-Leusden-Amersfoort-coach-kindercoach

Trainingen sociale vaardigheid en faalangst 

Als pedagoge bied ik verder binnen mijn praktijk in Leusden aan:

  • sociale vaardigheden trainingen
  • faalangsttrainingen,

zowel individueel als in groepen.

Begeleiding en advies van pedagoge

Ik ben als ortho-didactisch pedagoge op verschillende soorten onderwijs (basis-speciaal basis, en voortgezet onderwijs) werkzaam geweest waar ik als pedagoog veel ervaring heb opgedaan met het begeleiden van kinderen. Verder heb ik bij diverse stichtingen en instellingen/opleidingsinstituten gewerkt waar ik een begeleidende/adviserende functie had. Meer informatie vindt u op de beginpagina.